У Рівному збирають гроші на електрохірургічний апарат для дитячої лікарні

1793 0

Ми у соцмережах:

Головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко, керівниця благодійного фонду Скарбниця надії Мар'яна Рева та ректор Духовної семінарії УЦХВЄ Олександр Третяк

250 тисяч гривень потрібно на купівлю діатермокоагулятора ARC 250 німецької фірми BOWA. Допомогти зібрати кошти має масштабне міське свято до Дня захисту дітей та благодійний аукціон.

Як пояснив головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Віталій Бойко, цей апарат допомагає рятувати життя під час складних нейрохірургічних операцій на головному мозку немовлят - запаює судини і зупиняє кров. Зараз таких пацієнтів відправляють на лікування до столиці. Адже рівненські лікарі хоч і можуть робити такі операції на місці, але не мають відповідного обладнання.
Кошти збиратимуть на міському святі «Місто дитячого щастя», яке відбудеться у Рівному до Дня захисту дітей 1 червня і на якому проведуть благодійний ярмарок. Передуватиме заходу інтернет-аукціон, всі кошти від продажу лотів на якому будуть перераховані на закупівлю діатермокоагулятора.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також