Працівники Камінь-Каширського училища скаржаться на величезну калюжу поблизу закладу

16 Травня 2019, 07:05
Калюжа 3819
Калюжа

Учнів та педагогів Камінь-Каширського ВПУ хвилює величезна калюжа поблизу навчального закладу.

За їхніми словами, її доводиться оминати всілякими способами, аби в прямому сенсі не «вляпатися» в бруд. Адже простягнулася вона на чималий відрізок перед дорогою і входом до училища. Та не один рік ця проблема замовчується.

«Як тільки дощ – так у нас калюжі…Таку водну перешкоду долають двічі на день близько 600 учнів та 100 педагогів училища. Три роки поспіль міський голова Каменя-Каширського обіцяє залагодити це «мокре» питання, але далі від обіцянок діло не просувається. Тому відповіддю на запитання: «Як людина, яка не може організувати ліквідацію водної перешкоди в центрі міста, може ним керувати та організувати діяльність ОТГ?» пригадується всім відоме народне прислів’я: «Злазь із даху – не псуй ґонту», – обурені у ВПУ.

 

Читайте також: Студенти Каменя-Каширського мають можливість виграти грант на навчання

Коментарі
16 Травня 2019, 11:16
А кому скаржаться Все життя нормально було . А тут вже стала мішати.
16 Травня 2019, 17:16
Взагалі то у тому місці два приватних будинки які утримують приватні заклади громадського відвідування тому без Них аж ніяк не обійдешся. Потім я вже вкотре говорив що підприємтво ВУЖКГ має реформуватися, міська рада має прийняти Новий статут у якому передбачити новий відділ - Дорожній відділ для того щоб воно мало у нових реаліях реагувати на подібні проблеми міста і не тільки. Але очевидно що міська рада сьогодні діє тільки для власних інтересів депутатів міської ради, а не для громадян міста.
17 Травня 2019, 11:33
Чоботи для цього є,і нічого робити нетреба☺️
01 Червня 2019, 03:40
ну ти і тормоз камінь. все набагато простіше, ніж ти заплітаєш. там просто є два приватних магазини які повинні біля себе зробити благоустрій.....
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром