UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії вбили вченого-біолога, підозрюваного вже затримали

На Росії, у Санкт- Петербурзі порушили кримінальну справу про вбивство вченого-біолога Олександра Казанського

Про це передає Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

"Як повідомляє у неділю пресслужба управління СКР по північній столиці, після виявлення в Калінінському районі міста тіла 45-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті порушено справу про вбивство. Слідчі підозрюють у скоєнні злочину 45-річного місцевого жителя. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу і пред'явлення звинувачення", – йдеться в повідомленні.

В неділю стало відомо, що напередодні вдень у дворі 16-поверхового будинку на вулиці Замшина виявили тіло чоловіка в спідній білизні. Як було встановлено пізніше, він випав з 14-го поверху. Ім'я загиблого – Олександр Каганський. За попередніми даними, незадовго до трагедії між Каганським та його знайомим, в гостях у якого він перебував, стався конфлікт.

За інформацією ЗМІ, Каганський був біологом зі світовим ім'ям. Він працював у лабораторіях Петербурга, Вашингтона, Единбурга, очолював Центр геномної і регенеративної медицини Далекосхідного Федерального університету у Владивостоці. Поряд з іншими дослідженнями Каганський займався пошуком ліків проти раку.

Нагадаємо, раніше на Росії вбили людину за прохання одягти маски в автобусі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme