У Харкові поновили слідство щодо експертів у справі про ДТП із Зайцевою і Дроновим

У Харкові поновили слідство щодо експертів у справі про ДТП із Зайцевою і Дроновим

Фото: УНІАН

Відповідне рішення схвалене прокуратурою.

Харківська місцева прокуратура № 1 відновила розслідування кримінального провадження, що стосується експертів, які досліджували обставини резонансної ДТП в центрі міста. Про це повідомив адвокат одного із засуджених водіїв Сергій Перепелиця.

Постанова слідчого про закриття кримінального провадження, щодо експертів, була скасована прокурором тільки після...

Опубліковано Сергеєм Перепелицею Понеділок, 20 травня 2019 р.

Юрист виклав на своїй сторінці у соцмережі Facebook фотографію першої сторінки постанови прокуратури. "Постанова слідчого про закриття кримінального провадження щодо експертів була скасована прокурором тільки після подання скарги до суду та змінено підслідність, провадження направлено до СУ ГУНП в Харківській області", - прокоментував світлину Перепелиця.

Також він пояснив, що це рішення зовсім не означає покарання експертів, яких підозрюють у порушенні закону. "Розслідування буде, а притягнення до відповідальності – питання!" - наголосив він.

Як повідомлялося, в лютому суд виніс рішення у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові в 2017 році. Тоді після зіткнення на перехресті двох позашляховиків одна з машин вилетіла на тротуар і збила людей, які там стояли. Внаслідок отриманих травм загинули шестеро осіб. Суд виніс рішення визнати винними обох водіїв і визначити їм покарання - по 10 років ув'язнення. Захист Геннадія Дронова одразу заявив, що не згодний із вироком і подаватиме апеляцію.

Адвокати Дронова подаватимуть апеляцію, бо переконані в невинуватості підзахисного

Адвокати Дронова подаватимуть апеляцію, бо переконані в невинуватості підзахисного

Повʼязані теми:

Наступна публікація