Політик здивувала вбранням з паєтками

Палкі обговорення оновленого зовнішнього вигляду лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, що розпочалися на початку цього тижня з моменту появи політики у новому образі, не вщухають й досі. Цього разу Юлія Володимирівна вразила вбранням з блискітками. На пленарне засідання Верховної Ради, що стартувало о 10.00 29 січня, нардеп завітала у гольфі, прикрашеному паєтками. Та вразила вона не тільки цим. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Юлія Тимошенко поставила чіткі вимоги

Один з найпалкіших "розстрілів" питаннями під час традиційної години питань до Уряду влаштувала прем'єру нардеп Юлія Тимошенко.

"Ви сказали неправду. Ми зняли бухгалтерські дані, по якій ціні закачувався газ влітку в газові сховища. І об'єм теж ми побачили. Середня ціна, по якій закачали газ – це 2 грн 90 копійок за кубічний метр. А ви Постановою встановили 7 грн. Тому ми хотіли би отримати від вас офіційні бухгалтерські дані", - звернулася лідер партії "Батьківщина" до Дениса Шмигаля.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Не обійшлося і без пригадування кандидатури, двічі поданої прем'єр-міністром України на посаду Першого віцепрем'єр-міністра України – Міністра енергетики України. Це - Юрій Вітренко.

Обидва голосування – і 17 грудня, і вчора, 28 січня – видалися провальними.

"Ви прекрасно знаєте, що Вітренко очолював цю корупцію, коли 225 мільярдів гривень було виведено з НАК "Нафтогазу" назовні, 75 мільярдів не доплачено в бюджет. Чому ви вора подаєте на свого першого заступника?!", - наголосила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко - фото Знай.ua
Юлія Тимошенко - фото Знай.ua

В свою чергу, Денис Шмигаль відзначив, що на всі питання, зазначені у зверненні лідера партії "Батьківщина", він надасть ґрунтовну відповідь вже найближчим часом.

Також Знай.ua писав, що новий імідж Юлії Тимошенко спантеличив українців: "З обличчям Ольги Сумської".

Тимошенко заговорила про "санкції", але публіка накинулася на новий імідж та атрибут Гаррі Поттера.