Стало відомо про те, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.

Таким чином, повідомляється, що місцеві шоковані тим, в яких умовах доводиться жити тваринам. Взимку вони їдять сніг і гріються біля вогню, а влітку знищують сусідські городи.

Близько десятка голів худорлявості ніби мухи гинуть від голоду і холоду. Відбувається все це в селі Верени, що у Львівській області.

Сам господар називає себе» милосердним", але будь-яке зауваження може закінчитися ударом ножа в шию.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Про це йдеться в сюжеті Надзвичайних новин, які йдуть на телеканалі ICTV.

Івану Володимировичу зараз 71 рік, і він людина абсолютно освічена, знає всі закони, і працював частину життя інженером.

Але, при цьому він ніяк не може зрозуміти ту річ, що є катом для своїх тварин. До всього цього він дуже жадібний до грошей, і ніхто не може змусити його продати худорлявість.

Журналісту Євгенії Полікарпової все ж вдалося його пов'язати з зоозахисниками, і він поставив умову: тварини повинні піти в притулок, але ніяк не під ніж. Ціну озвучив лише тет-а-тет волонтерам.

Нагадаємо, раніше зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "втомилися від карантину? Тримавши"

Як повідомляв портал "Знай.uа", озвірілий киянин удавив трьох малюків голими руками: "набридли"

Також "Знай.uа" писав, що суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "це його думка"