Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Пільгові перевезення і робота ЦНАПів. Відбулася чергова нарада зі старостами (ФОТО)

Переглядів: 713

29 січня відбулася чергова нарада зі старостами старостинських округів, які входять до Калуської міської територіальної громади.

У нараді під керівництвом першого заступника міського голови Мирослава Тихого взяли участь заступники міського голови Богдан Білецький, Надія Гуш, керуючий справами виконкому Олег Савка, старости сіл та представників структурних підрозділів міської ради, пише «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

На нараді обговорили актуальні питання роботи в старостинських округах. Зокрема йшлося про надання адміністративних послуг мешканцям сіл, забезпечення реалізації місцевих програм в сфері освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту й інше.

Керівники виконавчих органів міської ради поінформували про хід організації роботи віддалених робочих місць ЦНАП в старостинських округах, про види соціальних допомог, що фінансуються з бюджету громади і надаються через управління соціального захисту населення міської ради.

Окрему увагу приділили організації пільгових перевезень, що запроваджуються на маршрутах в межах територіальної громади. Старостам надали відповідні графіки.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш нарада старости

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: