Компанії

Xiaomi запатентувала смартфон зі знімною основною камерою

0

Xiaomi останнім часом отримала багато патентів на смартфони з незвичайною конструкцією. Сьогодні видання 91Mobiles виявило ще один патент, отриманий компанією, який описує конструкцію смартфона зі знімним модулем основної камери.

Відповідно до патенту, блок основної камери буде розташовуватися в спеціальній виїмці на задній панелі, з якого його можна буде легко витягти. Ймовірно, мова йде про магнітне кріпленні. Обмін даними між камерою і смартфоном буде відбуватися за допомогою спеціальних контактних майданчиків. Один з таких конекторів буде розташований на верхньому торці пристрою, завдяки чому блок основної камери можна буде використовувати для зйомки селфі. Таким чином, компанія зможе створити смартфон з повністю безрамковий дисплеєм без всяких вирізів.

gizmochina.com

Варто відзначити, що це всього лише патент, і пристрій з таким дизайном може ніколи не побачити світло. Тим більше, останнім часом виробники смартфонів всерйоз зайнялися дослідженням можливості установки фронтальної камери під дисплеєм. ZTE навіть випустила перший такий комерційний апарат під назвою Axon 20, який, на жаль, поки не може похвалитися гідною якістю селфі.

Comments

Comments are closed.