Названо 5 найбільш іржавих авто: сувора погода “вб’є” їх дуже швидко

0
314

Автомобільні експерти склали рейтинг автомобілів, кузови яких найбільше схильні до іржі.

УАЗ “Патріот”

Цей автомобіль є абсолютним антилідером рейтингу, особливо це стосується моделей, випущених до 2018 року. Ці машини не можуть похвалитися якісним захистом металу. З першими проблемами власники “Патріота” можуть зіткнутися вже через 3-4 зими.

Renault Sandero і Logan

Якість захисту кузова у деяких “французів” дещо краще, ніж у “Патріота” від УАЗ. Але для початку проблем теж досить 2-4 зим. Особливо уважно господарям цих машин необхідно стежити за станом швів.

Skoda Yeti

Місце збірки цього кросовера ніяк не впливає на якість його кузова. Залишена без належної уваги з боку господаря Skoda Yeti швидко стає жертвою бруду, вологості і дорожніх реагентів. Перші проблеми з корозією відзначаються вже на 4 рік.

Mazda 6

При належному “превентивному догляді” кузов японського автомобіля може прослужити набагато довше терміну, відведеного йому якістю оцинковки і ЛКП. Однак, перші проблеми з порогами, крилами і швами можуть початися вже на 3 рік експлуатації.

Mercedes-Benz С, E і S-класу

Німецька якість також не гарантує відсутність іржі на кузові в наших реаліях. Нерідко корозія наздоганяє перераховані машини вже через 3 зими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!