Розлучена та вагітна Слава Камінська більше не приховує цікавого положення: хто батько

Слава Камінська зробила фото на відпочинку та супроводила опубліковану світлину неоднозначним запитанням.

Учасниця групи НеАнгели Слава Камінська не особливо полюбляє провокувати своїх підписників. На її сторінці досить рідко можна побачити відверті і щирі зізнання, а серед коментаторів рідко зустрічаються хейтери.

Співачка, яка являється уродженкою сонячної та бешкетної Одеси, полонила серця своїх слухачів неймовірним контральто і зуміла втримати популярність, доки інші підопічні Юрія Нікітіна її швидко втрачали.

Шлюбна історія

Слава була заміжня два рази. І два рази вона розлучалася. Перший шлюб протривав недовго: всього один рік. З другим чоловіком все було інакше і серйозніше. Це був пластичний хірург Едгар Камінський, який за зізнанням самої співачки зробив їй декілька операцій. І досить успішно. Про це навіть жартували в соцмережах: нібито Камінська одружилася з хірургом заради безкоштовної пластики.

Між партнерами була іскра, яку помічали усі без виключень. Атмосфера кохання заполонила усе, що було пов’язано з парою.

Діти

У зіркового подружжя народилося двоє чудесних діток: Леонард та Лаура. Пару часто запрошували на різні розважальні шоу. Тож Слава та Едгар були взнавані.

Але навіть у прекрасного є кінець: у 2019 році  подружжя розлучилося, а двоє дітей залишилися з матір’ю.

Фото в купальнику

На відпочинку на Мальдівах Камінській  захотілося трохи пожартувати і вона запитала своїх підписників, чи являється вона вагітною. І додала, що вона вміє втягувати живота. Що саме означає цей ця публікація важко сказати. Можливо співачка дійсно підводить своїх прихильників до радісної новини, або ж просто тішиться.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.