Перші зображення ASUS ROG Phone 5 – ігровий смартфон з двома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський центр сертифікації телекомунікаційного обладнання (TENAA) опублікував якісні зображення і дані про ключові характеристики геймерского смартфона ASUS Rog Phone 5. Він дійсно отримає допоміжний дисплей на задній кришці і буде дуже потужним.

У новинки симетричні рамки зверху і знизу, а діагональ дисплея складає 6.78 дюйма. Він підтримує стандарт HDR10 + і оновлюється з частотою 144 Гц. Габарити корпусу наступні: 172.83 × 77.2 × 10.2 мм.

Основою смартфона очікувано стане флагманський процесор Snapdragon 888 з 5G-модемом і частотою до 2.84 ГГц. Живлення системи забезпечує акумулятор ємністю 6000 мАг, що підтримує швидку зарядку потужністю не менше 60-65 Вт. 

Ззаду розташовується потрійна камера, але роздільна здатність згадується тільки основного сенсора – це датчик на 64 Мп. Нижче розташовується зона з невеликим екранчиком, на який можна виводити різні анімації і корисну інформацію, а також фірмовий логотип ROG, виконаний з LED-точок.

Коли точно відбудеться анонс смартфона, невідомо. Але поява в центрі сертифікації натякає на те, що чекати довго не доведеться. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.