Нескоромного оголосили в розшук, – ЗМІ

Слідчі Служби безпеки оголосили екс-першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного в розшук

Як передає Depo.ua, про це повідомив "Укрінформ" з посиланням на джерела в СБУ.

"Слідчі ГСУ СБУ оголосили в розшук колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного", – зазначили в СБУ.

Там також повідомили, що нині його місце знаходження не встановлено.

Наголошується, що слідчі аналізують матеріали, опубліковані в ЗМІ, щодо наявності в діях Нескоромного ознак вчинення злочину, передбаченого статтею 111 ККУ – державна зрада.

Що відомо про справу Нескоромного

Дмитро Нескоромний

23 січня ЗМІ повідомили, що за підозрою в організації замовного вбивства затримано співробітника управління по боротьбі з тероризмом СБУ ("Альфа") полковника Юрія Расюка, який нібито збирався передати гроші за вбивство начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Замовником вбивства, за даними ЗМІ, нібито є Дмитро Нескоромний.

Того ж дня прес-служба СБУ підтвердила факт затримання співробітника спецслужби за підозрою у підготовці замовного вбивства.

Головний редактор "Цензор.Нет" Юрій Бутусов повідомив, що Нескоромному висунули підозру в замаху на вбивство начальника Головного управління внутрішньої безпеки бригадного генерала СБУ Андрія Наумова. 

27 січня СБУ оприлюднила докази у цій справі.

29 січня стало відомо, що полковник СБУ Юрій Расюк заявив, що екс-перший заступник Служби безпеки Дмитро Нескоромний був замовником замаху на убивство генерала цієї спецслужби Андрія Наумова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нескоромний у телефонних розмовах, імовірно, схвально висловлювався про президента Росії Володимира Путіна та російську церкву.

Читайте також: Нарешті ми його побачили: Хто такий СБУшник Дмитро Нескоромний

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme