Стрічка новин
Сьогодні

Армія США отримала модифікований легендарний ударний вертоліт Apache (ФОТО)

30 Січня 2021, 13:07
6495506 Економічні новини - головні новини України та світу

Армія США отримала новітню версію вертольота Apache

В армії США повідомили, що військовослужбовці отримали модифікований легендарний ударний вертоліт Apache. Про це повідомляє Defence blog

Згідно з оприлюдненою інформацією, 1-229 розвідувальний батальйон є першим підрозділом, який отримав вертоліт AH-64E (V6) Apache.

6495506 1 Економічні новини - головні новини України та світу

V6 оснащений відкритими системами, включаючи новітні системи зв’язку, навігації, датчиків і озброєння. Модель має кілька оновлень: вдосконалену система Lockheed-Martin Modernized Target Acquisition Designation Sight/Pilot Night Vision System (MTADS/PNVS), яка включає в себе новий інтегрований інфрачервоний лазер для спрощення пошуку цілі й розширені можливості інфрачервоного зображення.

6495503 Економічні новини - головні новини України та світу

«GEN 3 DSA значно підвищує цінність Apache. Додавання сигнатури у ближньому інфрачервоному діапазоні (NIR) і колірного зору для навідника значно спрощує розпізнавання цілей, зводячи до мінімуму непорозуміння всередині кабіни, команди або взводу. Він заповнює важливі деталі про мету і області навколо неї, яких у нас раніше не було, зводячи до мінімуму ризики взаємодії», – сказав офіцер Логан Фезерстон.

Члени екіпажу можуть отримувати відео з безпілотних авіаційних систем, управляти датчиками і визначати траєкторію польоту БПЛА. Члени екіпажу також можуть в реальному часі ділитися ситуаційною обізнаністю про оперативну обстановку і сили противника з солдатами на землі. Ця нова версія Apache є вдосконаленою платформою для озброєння і датчиків і є важливою сполучною ланкою між сухопутними військами, пілотованими і безпілотними літаками.

Залишити коментар:
Подписаться
Уведомить о
0 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Відео
Всі статті