Війна на Донбасі: Російські окупанти чотири рази порушили "режим тиші"

За поточну добу, 30 січня, в районі проведення Операції Об'єднаних сил зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню, двоє українських військовослужбовців поранені
 

Війна на Донбасі: Російські окупанти чот…
Фото: Штаб ООС

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

У штабі зазначили, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Новомихайлівки збройні формування Російської Федерації відкрили прицільний обстріл позицій українських захисників з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. В результаті обстрілу двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнів оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надається медична допомога лікарів.

Також зі станкових протитанкових гранатометів російсько-окупаційні війська кілька разів відкривали вогонь у передмісті Авдіївки.

Водночас поблизу населеного пункту Золоте-4, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", противник застосував автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети, а також – стрілецьку зброю.

У штабі повідомляють, що на обстріли російсько-окупаційних військ українські бійці відкрили вогонь у відповідь.

Крім цього, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, 29 січня в районі проведення Операції Об'єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню.

30 січня у лікарні Дніпра помер український захисник, якого 26 січня на Донбасі поранив ворожий снайпер під час нічного чергування.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme