Стало відомо про те, що у Львівську область повернулася зима. Все навколо засипало снігом, справжня казка.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явилися фотографії засніженої Львівської області. Вони були опубліковані на сторінці представника служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

"Красиві Карпатські дороги і гори" - написав він у повідомленні.

Варто відзначити, що зараз в Україну повернулася прохолодна погода, яка супроводжується опадами у вигляді снігу. Практично вся територія країни засипана.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У суботу, 30 січня погода в Україні і далі буде вітряною. Будуть як опади, так і ожеледь. У деяких областях похолодає ще сильніше.

Про це розповівши синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Через ожеледицю водіям варто бути більш обережними на дорогах, так як в столиці був побитий антирекорд по аваріях. За невеликий проміжок часу сталося 70 ДТП.

По можливості правоохоронні органи просять не виїжджати на дорогу без необхідності.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.

Також Знай писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні.