Стало відомо про те, що в Гаях, в Тернопільській області, школяр наївся чіпсів і йому стало погано. Довелося викликати швидку допомогу.

Таким чином, повідомляється, що до 10-річної дитини в Тернопільській області приїжджала бригада швидкої допомоги. Про це повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги Михайло Джус.

Автомобіль швидкої допомоги, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Автомобіль швидкої допомоги, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Сталося це в четвер, 28 січня. Медики прибули в село Великі Гаї до десятирічного школярку, хлопчик скаржився на сильну коросту по всьому тілу і почервоніння.

Мати розповіла, що з'явилися ці симптоми після того, як він поїв чіпси.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

швидка допомога / скріншот з відео
швидка допомога / скріншот з відео

Йому поставили діагноз алергічна кропив'янка маленького пацієнта. Надавши першу медичну допомогу його залишили вдома. На даний момент його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше Під Харковом 40 ліцеїстів отруїлися разом з вчителькою-пообідали в шкільній їдальні. Як повідомили в прес-службі Харківської ОДА, то всі отруїлися – учні молодших класів.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українські прилавки "захопили" токсичні іграшки-лікарі б'ють на сполох: як відрізнити вбивчу підробку. Про критичність ситуації стверджують і лікарі, відзначаючи різке зростання кількості маленьких пацієнтів, у яких навіть після нетривалого контакту з неякісною іграшкою.

Також "Знай.uа" писав, що У Львові невидимий вбивця відправив дитину в реанімацію: медики роблять все можливе

Як інформують в Департаменті, квартира, де проживає постраждала, обладнана газовою колонкою і плитою.