Олену Омович жорстко розкритикували за надмірну худорлявість та пластику.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня показувати своє тіло.

Зараз Олена відпочиває в Єгипті та активно демонструє в соцмережі свою фігуру в досить відвертих купальниках.

Цього разу "українська Кардашьян" оприлюднила нове відео, на якому позує перед камерою в такому собі образі "шамаханської цариці".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У чорному купальнику, який практично нічого не прикриває, у дивному головному убору та з надутими губами Олена сидить на дивані, перекочуючи ноги та демонструючи свої принади.

Відверті кадри не викликали захвату у публіки, Омович нарвалась на шквал критики. Надмірна худорлявість та непомірна любов до пластичних операцій стали головними темами.

"Так можна довести себе до некролога";
"Коник мутант з обличчям богомола";
"Вобла";
"На дружину Франкенштейна стаєте схожі", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Омович показала Львову голу дупу і захотіла поїсти

Як повідомляв портал Знай.ua, українська Кардашьян Омович показала себе без звичного мейкапу

Також Знай.ua писав, в мережі показали українську Кардашьян Омович до пластики