#

В Яготині підприємці забули почистити від снігу прилеглі території

31.01.2021 09:03
В Яготині підприємці забули почистити від снігу прилеглі території
Фото з місця події

Учора, 30 січня, співробітники Яготинської міськради провели перевірку закладів торгівлі на предмет дотримання правил благоустрою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Яготинської міської ради.

При снігопадах і ожеледиці суб’єкти підприємницької діяльності зобов'язані біля своїх торгових закладів на прилеглих територіях проводити прибирання: звільняти тротуари, сходи до закладів торгівлі  від снігу, льоду та посипати їх піском, своєчасно очищати дахи та карнизи від льоду та бурульок із забезпеченням заходів безпеки для пішоходів та покупців.

Із метою проведення контролю дотримання Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготин, 30 січня 2021 року працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради  здійснено черговий об’їзд торгових закладів, закладів харчування та побутового обслуговування на території Яготинської територіальної громади, - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що деякі власники магазинів та орендарі торгових приміщень недотримуються встановлених вимог, хоча це їх зона відповідальності.

Тому співробітники міськради звернулися до підприємців із проханням на період несприятливих погодних умов провести розчищення снігу та посипати протиожеледною сумішшю східці, тротуари та прилеглі території.

Просимо не бути байдужими, не нарікати і не чекати доки «хтось» біля вашого порогу прибере сніг. Будьте відповідальними, та перш за все потурбуйтесь про безпеку, здоров’я та життя,  комфортні умови своїх покупців, - звернулися у міськраді. 

Нагадаємо, що протягом 2020 року фонди Яготинського історичного музею поповнилися новими цікавими експонатами, серед них художні роботи, ікони, предмети декоративно-ужиткового мистецтва, книги, фото, грамплатівки, музичні інструменти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: