Суботня інформація

У Житомирі співробітники охоронної фірми побили чоловіка, який зайшов погрітися

Увечері 30 січня в магазині мережі EVA в Житомирі двоє співробітників охоронної фірми Venbest силоміць виштовхали чоловіка похилого віку з приміщення, застосувавши фізичну силу.

Відео інциденту зняли на телефон випадкові очевидці і опублікували його в соцмережах.

Авторка відео зазначила, що стала свідком події, як двоє охоронців виволікували чоловіка з приміщення магазину. При цьому один з охоронців тягнув його по підлозі за комір, інший у цей час лупцював палицею і штовхав ногою. Чоловіка витягли на вулицю і кинули в сніг. За словами дівчини, вона робила зауваження охоронцям, проте вони не реагували. Разом з тим, автор допису припускає, що чоловік зайшов до магазину погрітися, однак продавчиня викликала охорону, бо чоловік мав неприємний запах, який відлякував покупців.

 

Як розповіли очевидці, подія сталася близько 19.00 у магазині на майдані Перемоги, біля трамвайної зупинки.

За кілька годин дописи в соцмережах прокоментували сотні обурених користувачів. Відреагували на публікацію і в охоронній фірмі, зазначивши, що мають певні алгоритми дій залежно від ситуації, однак дії їхніх співробітників на цьому відео не відповідають жодному з них, тож дані працівники наразі вже звільнені.

Схожі матеріали

Популярні новини