Події

Побиття українського підлітка у Парижі: підозрюваним висунули звинувачення

Побиття українського підлітка у Парижі: підозрюваним висунули звинувачення

У Парижі дев’ятьом підозрюваним у жорстокому побитті українського підлітка висунули обвинувачення. Зокрема, замах на убивство.

Про це повідомляє Franceinform.

За інформацією джерел у слідстві, п’ять осіб, які обвинувачуються у замаху на вбивство – заарештовані. Ще четверо підлітків перебувають під судовим наглядом.

В цілому за цією справою було затримано дванадцять осіб: одинадцять підлітків віком 15-17 років та один 18-річний юнак. Більшість з них мешкає у містечку Ванв, що біля Парижа.

Зазначається, що трьох затриманих було відпущено без висунення обвинувачень на цій стадії розслідування.

Нагадаємо, що побитий у Парижі український підліток Юрій перебуває у стабільному стані, посольство України у Франції підтримує зв‘язок із родиною та лікарями.

Раніше у Франції затримали дев’ятьох осіб, яких підозрюють у нападі й побитті підлітка з України.

Раніше повідомлялось, що 15 січня у Парижі група з 10 нападників жорстоко побила 14-річного українського підлітка металевими палицями, битами і ножами атакували компанію студентів.

На оприлюдненому відео з камери спостереження зафіксовано, як підлітка, поваленого на землю, жорстоко б’є група хлопців. Нападники застосовують холодну зброю, палиці, стрибають на голову жертви.

У результатів нападу хлопець перебуває у комі у критичному стані. У нього в кількох місцях пробитий череп, множинні переломи рук, ребер, ножові поранення, травма очей.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.