Антипутінські протести в Росії довго не триватимуть. Про це заявив юрист-міжнародник Борис Бабін в ефірі одного з телеканалів.

“З точки зору українського громадянина в умовах війни, то, що там відбувається, — добре, хто б не робив спроби опору Москві, Україні це вигідно об’єктивно. Тому, звичайно, нам вигідно, щоб це тривало якомога довше. Але тут у мене досить сумний прогноз: я не думаю, що це буде тривати довго, якщо це не картинка”, — сказав він.

За словами Бабіна, зміна влади в Росії шляхом протестів нереально.

“Якщо робиться картинка для певної зміни керівництва Росії, тобто люди тут ні при чому, використовують масовку, то це може привести до певного успіху. У будь-яку зміну влади через вулицю, опір я не вірю, це нереально за визначенням. Є факти: в Росії кілька років активізується боротьба за владу між різними угрупованнями, чи призведе це до заміни голови Путіна в телевізорі на іншу голову — це питання для російських політиків, нам головне знати, як це вплине на Україну”, — сказав він.

Нагадаємо, раніше журналіст Дмитро Гордон заявив, що російський опозиціонер Олексій Навальний в разі приходу до влади в РФ може стати для України варіантом ще гіршим, ніж Володимир Путін.