Волинь Новини

Волинянин заборгував понад 27 тисяч гривень аліментів власним дітям

Як стало відомо, у Локачинському районному суді розглянули справу чоловіка, який не сплачував аліментів.

Про це йдеться у вироку суду від 21 січня, передає Район.Локачі.

Чоловік вчинив кримінальний проступок, передбачений частиною 2 статті 164 КК України, тобто злісно ухилився від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів), будучи особою, раніше судимою за кримінальне правопорушення, передбачене цією статтею.

Так, досудовим розслідуванням встановили, що згідно з рішенням Локачинського районного суду від 3 квітня 2018 року, чоловік зобов`язаний сплачувати аліменти на утримання двох спільних дітей.

За вказаний період утворилася заборгованість по сплаті коштів на утримання неповнолітніх дітей у розмірі 27 626 гривень, що сукупно перевищує суму витрат за три місяці відповідних платежів.

Таким чином, він вчинив кримінальний проступок, передбачений частиною 2 статті 164 КК України, тобто злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів), вчинене особою, раніше судимою за кримінальне правопорушення, передбачене цією статтею.

Його визнали винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 2 статті 164 КК України та призначили йому покарання у вигляді 120 годин громадських робіт.

Leave a Comment