Комп'ютерна техніка

Razer Viper 8 KHz — перша ігрова миша з частотою опитування 8000 Гц

0

Компанія Razer, що спеціалізується на випуску продукції для любителів ігор і киберспортсменов, днями представила запатентовану технологію Razer HyperPolling. Ця технологія дебютувала в миші Razer Viper 8K Hz — першої в світі ігровий миші для з реальною частотою опитування 8000 Гц. Нагадаємо, стандартної для таких пристроїв зараз вважається частота 1000 Гц.

За словами Razer, від частоти опитування залежить точність і чуйність миші. Більш висока частота опитування може «усунути дратівливі мікроперериванія, значно покращуючи продуктивність ігрового процесу, коли частка секунди може стати різницею між перемогою або поразкою». Збільшення частоти до 8000 Гц, забезпечене використанням високошвидкісного мікроконтролера USB, дозволило скоротити затримку введення з 1 мс до 125 мкс.

До інших достоїнств миші Viper 8K Hz віднесені оптичні перемикачі Razer другого покоління і оптичний датчик Razer Focus+. Згадані перемикачі поліпшені за рахунок більшої тактильного зворотного зв’язку. Вони розраховані на 70 млн натиснень. Оптичний датчик Razer Focus+ характеризується дозволом 20000 точок на дюйм. Він дозволяє відстежувати переміщення зі швидкістю до 650 дюймів в секунду і з прискоренням до 50g.

Миша симетричної форми забезпечена гумовими бічними вставками і тефлоновим ніжками. Вона прикрашена RGB-підсвічуванням Razer Chroma. Конструкція включає вісім програмованих кнопок. Налаштування зберігаються в хмарі і вбудованої пам’яті. Підключення до комп’ютера забезпечує кабель Speedflex довжиною 1,8 м. Розміри самої миші рівні 73х57,6х37,81 мм, маса — 71 г (без кабелю). Виробник оцінив новинку в 80 доларів.

Comments

Comments are closed.