Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч чоловік.

Зараз вона взяла участь у випуску питань від "Люкс ФМ". Ксенія Мішина відповіла славі Дьоміну на 31 питання і одним з них був про те, холостячка вона досі.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

"Ти, як головна холостячка країни, поки що... поки що ще холостячка виходить, так?", - запитав у неї Дьомін, сидячи навпроти за масивним столом в квартирі.

"Ти маєш на увазі штамп в паспорті? Ні, його ще досі немає. Тому, напевно, так", - відповіла Ксенія Мішина.

І після цього Слава Дьомін продовжив з "Холостячкою" свою гру, запропонувавши їй вибрати, з ким би з трьох чоловіків, яких згодом озвучить ведучий, вона поцілувалася б, кого послала і з ким би переспала. І назвав Віталія Козловського, Славу Дьоміна і Іраклі Макацарію.

Іраклі Макацарія, фото - https://www.instagram.com/maqatsa/
Іраклі Макацарія, фото - https://www.instagram.com/maqatsa/

Відомого українського співака вона б послала, а ось про Макацарії відповіла наступним чином: "Ну з Іраклі я б, напевно, поцілувалася".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, холостячка Мішина розповіла про несподівані перешкоди на шляху до любові: "Бачила чужі члени"

Як повідомляв "Знай.", син "Холостячки" Мішиної захопився макіяжем: "Я губки трохи пофарбував"

Знай.ua писав, Мішина з Еллертом за контрактом? Ведучий відповів на головне питання про Холостячку