fbpx
Сьогодні
21:36 31 Січ 2021

Клімкін заявив, що компромат на Путіна "зливають" люди з його оточення

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що компрометуючу інформацію про Володимира Путіна "зливають" люди з оточення президента Росії.

Про це повідомляє "Україна 24".

За словами Клімкіна, до компромату на очільника Кремля можуть бути причетними групи впливу навколо Володимира Путіна.

"Те, що насправді делегітимізація особисто Путіна відбувається — ви ж це бачите. Тобто палац, нескінченна інформація про його особисті стосунки не так просто з'являються. Якісь групи впливу навколо, назвемо їх так, починають зливати інформацію. Зманіпульована вона чи зрежисована — ми не знаємо, але пішов масовий вплив", — сказав Клімкін.

Як вже повідомлялося, російський опозиційний політик Олексій Навальний 17 січня повернувся в Росію з Німеччини, де проходив лікування після отруєння в Томську, і був відразу затриманий російською владою. У відділку поліції підмосковного міста Хімки наступного дня відбувся "суд" над російським опозиціонером, який виніс рішення про арешт Олексія Навального на термін у 30 діб.

21 січня Європарламент прийняв резолюцію у зв'язку з арештом Олексія Навального, в якій запропонував євроінституціям ґрунтовно переглянути стосунки між ЄС і Російською Федерацією, а також негайно зупинити будівництво газопроводу "Північний потік -2".

Глави держав і урядів країн ЄС 22 січня звернулися з вимогою звільнити Навального.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: