Virgin Hyperloop показала дизайн капсул надшвидкісних поїздів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Hyperloop показала дизайн капсул надшвидкісних поїздів (відео)

Технології&Авто
628
Хоча технологія перевезення людей по вакуумному трубопроводу майже зі швидкістю звуку ще далека від готовності, час від часу її розробники намагаються підігріти інтерес публіки до своїх проектів.
Саме так вчинила Virgin Hyperloop, виклавши нове промо-відео, в якому показала, якою могла б бути поїздка в новому виді транспорту з точки зору пасажирів, пише New Atlas, на яку посилається HighTech Plus.
Минулого року, коли Virgin Hyperloop робила доповідь про свій прогрес, компанія розповіла про перше випробування технології з пасажирами на борту. Тоді капсула розігналася до 172 км/год. Цьому передували роки безпілотних тестів у Невадському дослідному центрі, де команда інженерів працює над маглев-поїздом, який розвиватиме швидкість по трубах зі швидкістю 1200 км/год.
У новому промо-відео зображено, як будуть виглядати станції, вагони і транспортні магістралі, прокладені між містами і навіть над водою.
Остання модель прототипу капсули називається Commercial Vehicle і, за задумом розробників, буде оснащена бездротовою зарядкою, заскленим дахом, вікнами, які міняють прозорість залежно від того, де проноситься поїзд, і світлодіодними інформаційними табло в спинках сидінь, які показують час прибуття і швидкість.
У кожній капсулі міститься по 28 пасажирів, і всі вони їдуть до місця призначення без зупинок в дорозі. Virgin Hyperloop обіцяє, що ціни на квитки будуть доступними і ближчими до вартості поїздки на автотранспорті, ніж до авіаквитків.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас