Члени шахрайського угруповання встигли виманити в українців 2 мільйони гривень. Слідчі поліції оголосили їм підозру. Про це повідомили на офіційній сторінці МВС України в Facebook.

Шахраї виманювали у довірливих українців, які хотіли поїхати на заробітки за кордон, гроші нібито за оформлення документів. Але це був просто обман.

"Підозрювані розклеювали оголошення, з позиціями влаштування на високооплачувану роботу за кордоном, зокрема, на території країн Близького Сходу та Європейського Союзу. Також шахраї обіцяли допомогу при оформленні всіх необхідних документів для виїзду за межі країни і перетину кордону. Всього від дій зловмисників постраждали 69 осіб, жителів різних регіонів України. Кожен потерпілий віддав шахраям від 700 євро. Загальна сума, якими заволоділи шахраї, становить понад 2 млн гривень", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, мобільний оператор "Kyivstar" попереджає українців про небезпеку, як уберегти номер.

Як повідомляв "Знай.uа", один дзвінок "співробітника банку" коштував киянину 50 тисяч.

Також "Знай.uа" писав, що "ПриватБанк" заблокував оплату комуналки онлайн, українці в паніці.