$ 38.08 € 41.49 zł 9.64
+13° Київ +17° Варшава +12° Вашингтон

Ексфутболіста збірної України Селезньова погнали з «Колоса» за грубе порушення режиму

UA.NEWS 01 Лютого 2021 13:52
Ексфутболіста збірної України Селезньова погнали з «Колоса» за грубе порушення режиму

Колишнього футболіста збірної України Євгена Селезньова відрахували з «Колоса» за порушення режиму на тренувальному зборі в Туреччині.

Про це повідомив журналіст «Футбол 1» Ігор Бурбас у twitter.

За його словами, Євгена Селезньова погнав із команди з села Ковалівка, що в Київській області, головний тренер «Колоса» Руслан Костишин.

«Селезньов більше не в «Колосі». Грубе порушення режиму. Після витівки форварда тренер Костишин поставив питання ребром. Як наслідок - гравця відрахували з команди. Він вже на шляху до Києва», - написав Бурбас.

35-річний Євген Селезньов перейшов до «Колоса» восени 2020 року. У нинішньому сезоні зіграв за клуб з Ковалівки 12 матчів, забив 5 голів та віддав 1 результативну передачу.

Також він виступав за «Шахтар», «Арсенал», «Дніпро», російську «Кубань», іспанську «Малагу», турецькі «Карабюкспор», «Акхісар Беледієспор» та «Бурсаспор».

На рахунку форварда 57 матчів і 11 голів за збірну України з футболу.

Читайте також:

У 2019 році форвард турецького «Акхісар Беледієспор» і української збірної Євген Селезньов перейшов до іспанської «Малаги».

У вересні 2020 року у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи «Колос» з Ковалівки сенсаційно переміг у гостях грецький «Аріс».