У Києві на Осокорках, жителі однієї з багатоповерхівок "утилізували" новорічну ялинку, викинувши її з 12 поверху. В цей час під будинком гуляли діти.

Про це передає телеграм-канал "Київ Оперативний".

"Сімейна пара, яка вирішила особливо не запарюватися, просто взяла і викинула з 12 поверху ялинку прямо під будинок, де в цей час гуляли діти. Сусіди забрали ялинку, викликали поліцію і повернули їм цю ялинку.
Це ж наскільки неадекватними треба бути, щоб таке витворяти?",- йдеться в повідомленні.

Інцидент стався на вулиці Софії Русової, 7, вчора, 31 січня. Сусіди разом з поліцією повернули ялинку на 12 поверх, її законним власникам. Чоловік, який відкрив двері, розгубився побачивши поліцейських і незадоволених сусідів, які поцікавилися, чи не він втратив ялинку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Незабаром з'явилася і дружина чоловіка, яка і викинула ялинку у вікно. На питання поліцейських про те, чи вважає вона це нормальною поведінкою, жінка задумливо відповіла "мабуть ні, раз прийшли з поліцією".

Хоч інші мешканці будинку і заявили, що в момент викидання ялинки під вікнами гуляли діти, подружжя стверджувало зворотне і тому і нічого поганого у своєму вчинку не бачили.

З сімейною парою провели виховну бесіду.

"Слабаки, рано викинули", " Нормас, відразу згадалося як сміття в дитинстві викидав у вікно, бо було в Лінь виходити на вулицю)))", " ок, а де діти? Ну вчинок ї**анський, але вулиця ж порожня, навіть слідів на снігу немає", "боже, варто ще намагається вироблятися... попріезжают з сіл і творять що хочуть. потім ще стоять і кажуть ми кого то травмували ? чорти"," Вийди у вікно, і готуйся до зємле", - коментували кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Невідомі влаштували стрілянину по вікнах киян- " третій поверх, дитяча кімната"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київський коп влаштував "маскарад" заради порятунку самогубці: "Давай поговоримо"

Також «Знай.иа " писав, що Киянин протягнув за авто десяток діточок на санях, батьки задоволені - " Мужик красень!"