Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, відправившись на відпочинок в сонячний Майямі, США. Так, артистка безтурботно відпочивала на яхті, починаючи новий тиждень з йоги і позитивних думок. Красуня приміряла лосини ніжно-рожевого кольору і яскравий міні-топ, повернувшись до численних фанатів спиною. Зірка насолоджувалася новою піснею їх з чоловіком Тарзаном (Сергій Глушко) 18-річного сина Архипа, який саме пробує себе в ролі виконавця і автора пісень.

До слова, хлопець переспівав хіт своєї мами "Дельфін і русалка" на новий лад, додавши приспів японською мовою, яку вивчає в університеті. 47-річна Наташа Корольова не упустила можливості блиснути фігурою, вибравши для ролика незвичайну позу.

"Найкраща музика для медитації @grek_grex !!!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Починаємо новий тиждень позитивно, любов і вдячність !"

Фолловери не пройшли повз: "не в ту сторону повернулася треба до підписників обличчям а не попою", " з такою то жопою, що не медитувати !", "Попочка у Наташки звичайно персик! Красуня!", "Попка клас🔥 🔥 🔥", "а попа яка🍑 🔥 😅".

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.