Американського репера T.I і його дружину Тамеку Коттл звинуватили в згвалтуванні понад 100 дівчат.

Детальніше про це розповідає таблоїд "The Sun".

Повідомляється, що нещодавно 42-річна бізнесвумен і артистка Сабріна Патерсон поділилася зі ЗМІ історією, як її шлях розійшовся з репером T.I і його дружиною. Жінка розповіла, що довгий час перебувала з подружжям в дружніх відносинах, проте посварилася з ними після того, як Тамека потрапила в лікарню, а репер погрожував їй пістолетом.

Після цієї історії Сабріні стали писати дівчата, які також постраждали від рук зіркової пари. Вони розповіли, що потрапляли до знаменитостей після вечірки в гості, де їх накачували наркотиками, били і гвалтували. Щоб жертви нікому не розповіли, подружжя погрожувало їм розправою.

"У 2016 році в Атланті я потрапила до них в номер — вони відібрали у всіх телефони, дали наркотики і сказали, що залишаться тільки ті, хто зніме одяг. Мені пощастило, тому що там був мій друг Трой, який забрав мене в іншу кімнату. Я бачила, як T. I. тягав за собою дівчат зі спальні у ванну, з ванної в вітальню. Одна з них плакала, тому що хотіла піти, але їй не давали телефон, щоб викликати таксі", - розповіла анонімна свідок.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Розповідь свідка / фото : twitter.com/darielleWTH
Розповідь свідка / фото : twitter.com/darielleWTH

Сабріна розповіла, що за одну вечірку в руки репера могло потрапити близько 30 дівчат, тому була не здивована, що повідомлень від жертв ставало все більше. У підсумку, кількість заяв перевалила за сотню. Всі постраждалі вже написали заяву в поліцію, а бізнесвумен шукає спосіб, щоб надати інцидент широкого розголосу.

У той же час зоряна пара заперечує звинувачення з боку старої подруги. Вони заявили, що вже давно не спілкуються з Сабріною і вона більше 10 років приносить їм неприємності.

Репер T. I з дружиною і Сабріна / фото: Twitter, Instagram
Репер T. I з дружиною і Сабріна / фото: Twitter, Instagram

Як написав Telegram-канал "Тільки нікому", репер T.I вже зіпсував свою репутацію раніше. Вона двічі був засуджений на зберігання наркотиків і зброї. Минулого року вона розповіла, що щорічно змушує свою 18-річну дочку перевіряти наявність невинності у гінеколога.

Феміністки вже давно точать зуб на репера. Коли в президенти США балотувалася Хілларі Клінтон, він заявив, що"Лох-неське Чудовисько оберуть раніше, ніж жінку".

Нагадаємо, що засмагла Санта Дімопулос полонила розкішним тілом в чорному бікіні.

Як повідомляв портал Знай.иа, Джоджо Бейбі поділилася гарячим Селфі в дзеркалі, захоплюючи численних шанувальників.

Також Знай.иа писав, що Кіркоров розповів про втрату близької людини, провели разом десятки років.