Київське "Динамо" зуміло обіграти однойменний клуб з Тбілісі з рахунком 1:0.

Це був черговий спаринг на зимових зборах, попередній - проти болгарського професійного футбольного клубу Лудогорець - був програний з рахунком 1:2.

Суперник "Динамо", чемпіони Грузії дозволили киянам розраховувати на успіх, адже вони теж не вражали зимовими результатами ігор. Їх офіційний сезон почнеться трохи пізніше, Поки команда Луческу провела вже чотири матчі на двох зборах, обігравши лише "Шахтар" Солігорськ.

Минулого року київське і тбілліське "Динамо" теж зустрічалися, але тоді матч закінчився перемогою української команди з рахунком 2:0. Тоді забили Кендзера і Русин, А Бущану вдалося парирувати пенальті.

Київське "Динамо", скріншот: Youtube
Київське "Динамо", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У стартовому складі вийшли Бойко, Сідклей, Забарний, Сирота, Шепелєв, Шапаренко, Караваєв, Ледньов, Супряга, Русин і Дуэлунд. Гол був забитий півзахисником Віталієм Буяльським на 90+2 хвилині з пенальті.

За "Динамо" Тбілісі грали Квасхвадзе, Гбеньон, Монхил, Кобури, Меквабишвили, Папава, Кардава, Цоцонава, Споркследе, Марушич і Габедава.

Нагадаємо, футболісти "Динамо" лікуватимуть Розстріляного хлопчика з Тернополя: зрешетив осколками і кинув вмирати

Як повідомляв "Знай.ua", динамівець де Пена зіграв у футбол розпеченим на тисячі градусів "м'ячем". Уругвайський футболіст, лівий півзахисник київського "Динамо" Карлос де Пена відпочиває в Дубаї. Там він і зробив серію характерних знімків серед пісків, на яких він немов грає у футбол.

Знай.ua писав, "Динамо" втратило Вербича, хлопцеві не позаздриш: "Гравці скаржаться..."