Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Володимир розмістив у своїх Insta Stories свіже відео, на якому можна побачити, як майстер у студії робить йому татуювання на грудях.

Під час сеансу вони вирішили подивитися фільм "Хороший художник, мертвий художник". Дантес порекомендував його до перегляду, коментуючи те, що відбувається на екрані планшета. Також чоловік Дорофєєвої зазначив, що йому дуже боляче бити татуювання. Артист пожартував: "Не робіть тату, подумайте як в старості виглядатимете!"

"Всім рекомендуємо фільм "Хороший художник, мертвий художник". Хлопці, ніколи не робіть татуювання. Це дуже боляче! Навіщо ви це робите? Просто якийсь треш повний", - сказав Дантес.

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Володимир Дантес, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Вовою Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес змусив Дорофєєву приїхати до свекрухи, Надю підриває: "Мати заборонила мені".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".