Мобільна техніка

Huawei представить складаний смартфон Mate X2 в кінці цього місяця

0

Huawei два роки поспіль представляла свої складні смартфони в лютому на виставці MWC. Згідно зі свіжими витокам, незважаючи на важке становище, обумовлене американськими санкціями, в цьому місяці китайський техногігант знову порадує своїх шанувальників складним пристроєм з гнучким екраном. Грядущий смартфон отримає ім’я Mate X2 і, за чутками, буде заснований на 5-нм чіпсеті флагманського рівня.

Mate X2 отримає процесор HiSilicon Kirin 9000, який дебютував в Mate 40. Смартфон вже пройшов сертифікацію у китайського регулятора TENAA. Завдяки цьому відомо, що він зможе похвалитися 8-дюймовим екраном, як і його попередники. Проте, на відміну від них, новий смартфон буде складатися дисплеєм всередину, як пристрої Samsung Galaxy Fold. Зовнішній екран апарату отримає діагональ 6,45 дюйма.

Смартфон зможе похвалитися квадрокамерой з основним 50-Мп модулем, який буде доповнений 16-, 12- і 8-Мп датчиками. Фронтальна камера буде представлена ​​одним 16-Мп сенсором. Пристрою приписують підтримку 65-Вт швидкої зарядки. Смартфон буде працювати під управлінням EMUI 11 на базі Android 10 з можливістю подальшого поновлення до Harmony OS. Ймовірно, Mate X2 буде випущений досить скромним накладом, тому що запаси флагманських чіпсетів Huawei добігають кінця.

Нагадаємо, що актуальний складаний смартфон Huawei носить ім’я Mate XS. Пристрій може похвалитися високоякісною 8-дюймової OLED-матрицею складається назовні. Смартфон заснований на 7-нм процесорі Kirin 990 5G, який працює в зв’язці з 8 Гбайт оперативної пам’яті. Ємність вбудованого накопичувача UFS 3.1 складає 512 Гбайт.

Comments

Comments are closed.