Виробник телевізорів KIVI залучив $13 млн від китайських інвесторів

Виробник телевізорів KIVI залучив $13 млн від китайських інвесторів

Кошти інвестують у виробництво нової лінійки смарт-телевізорів

Виробник телевізорів KIVI залучив $13 млн від китайських інвесторів
Фото: pixabay.com

Український виробник телевізорів KIVI залучив $13 млн від другого за величиною виробника електроніки у світі – китайської Shenzhen MTC. Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Виробник телевізорів KIVI підписав угоду про стратегічне партнерство і глибоку інтеграцію з китайською Shenzhen MTC. 

В рамках цієї угоди китайський виробничий гігант у 2021 році інвестує понад $13 млн в розвиток нової лінійки смарт-телевізорів виробника. Кошти будуть спрямовані на розробку нових апаратних і програмних рішень для істотного зростання продуктивності і реалізації ряду інноваційних технологій, нових дизайнерських рішень, а також поліпшення якості зображення і звуку.

Також в KIVI озвучили, що угода з Shenzhen MTC передбачає ряд інноваційних проєктів, спрямованих на розвиток продуктів під торговою маркою KIVI протягом наступних п'яти років.

«У першій половині 2020 року KIVI підписала угоду про співпрацю з Google і вже в серпні представила результати такого партнерства в новій лінійці своїх телевізорів. У другій половині року ми вели переговори з нашими китайськими партнерами з МТС про дуже глибокої колаборації, і вже у 2021 покажемо результати в наших нових продуктах », – зазначив віцепрезидент KIVI з виробництва та інновацій Євген Руденко.

Компанія Shenzhen MTC Co., Ltd. (Shenzhen MTC) заснована в квітні 2005 року зі статутним капіталом в 4,5 млрд юанів ($700 млн), зареєстрована на Шеньчженській фондовій біржі в червні 2010 року. У 2020 році компанія зайняла 2 місце у світовому рейтингу серед виробників телевізорів з річним обсягом 12,5 млн пристроїв, за рік збільшивши виробництво на 49%.

KIVI – міжнародна компанія з головним офісом в Києві. Компанія спеціалізується на розробці й виробництві смарт-телевізорів і ТБ-сервісів. Продукція під однойменним брендом реалізується на європейських і азійських ринках, а тв-сервіс KIVI TV доступний на всіх телевізорах з системою Android в Україні. Офіси компанії розташовані в шести країнах, загальна кількість співробітників – понад 200 осіб.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло