На дворі майже весна та автівки на стоянці досі у снігу. Мова йде про парковку, що знаходиться в мікрорайоні Ювілейний у Рівному. Люди скаржаться, що вже минув тиждень, як немає опадів, а автомобілі досі стоять засипані снігом. Кажуть, платять за парко-місце гроші, то ж чому там ніхто розчищає територію. Більше знають наші журналісти.

Незважаючи на плюсову температуру, яка тримається вже майже тиждень, на автостоянці, що на Ювілейному, автомобілі завалені снігом. Автовласники скаржаться. Кажуть, керівництво стоянки зовсім не розчищає територію.

Охоронник, якого ми застали на місці, запевняв що паркову розчищали.

Також власники автівок обурені тим, що охорона пропонувала брати лопати в руки та самим розчищати територію навколо свого автомобіля.

Ця парковка знаходиться у власності одного з управлінь міської ради, керівником якої є Андрій Кулєша. Але, як нам повідомив охоронник, пан Кулєша немає бажання спілкуватися з журналістами. Натомість ситуацію прокоментували у житлово-комунальному господарстві.

Ми телефонували Андрію Кулеші, щоб запитати, чому територія автостоянки не прибирається від снігу, але у відповідь почули лише гудки. 

Читайте також: У Рівному планують створити департамент інфраструктури та благоустрою