Названо 5 головних фішок iOS 14.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінальна iOS 14.5 для всіх і кожного вийде зовсім скоро. Ми припускаємо, що це трапиться вже через тиждень або два. І це вкрай важливе оновлення, яке містить безліч цікавих нововведень. Свого роду маленька революція. Справжній крок в сторону iOS 15 .

Але що найголовніше? І чому? Розповімо.

Заборона на відстеження

Тепер всі програми без винятку будуть питати у вас дозвіл на відстеження. Це нова вимога для всіх розробників ПЗ. Раніше воно носило виключно рекомендаційний характер. Так що у користувачів нарешті з’явиться можливість позбутися нав’язливої ​​реклами та небажаної стеження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iOS 14.5 і правда краще захищена

Зламати нову iOS стало ще складніше . Експлойти типу zero-click прикриті. Тепер за допомогою технології PAC захистять не тільки пам’ять, а й покажчики ISA (дозволяють додаткам звертатися до тієї чи іншої частини коду в правильний час).

iPhone впізнають вас в масці

Ваш айфон навчиться впізнавати вас в масці . Правда, потрібен смарт-годинник Apple Watch. Вони і замінять лицьовій сканер. Подивилися на них? Айфон розблокували. Швидко, зручно.

Круті нові смайли

В iOS 14.5 айфон отримає більше 200 нових смайликів . У тому числі тематичні (наприклад, про вакцинацію, з відтінками шкіри та інше, інше).

Можливість замінити Apple Music на інший програвач за замовчуванням

Набрид додаток Apple Music? Хочете, наприклад, користуватися Spotify? Без проблем, нова прошивка це дозволяє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.