Google презентує складаний смартфон Pixel наприкінці 2021 або на початку 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тренд на складані смартфони не згасає, навпаки, найближчим часом ми побачимо ще більше мобільних пристроїв з таким форм-фактором. Нічого дивного в цьому нема, оскільки складані смартфони здатні забезпечити максимальний екранний простір. Сьогодні стало відомо, що перший складаний Google Pixel буде представлено наприкінці поточного або на початку наступного року.

Джерелом цієї інформації став авторитетний американський інсайдер Jon Prosser. Широкому загалу він відомий завдяки точним інсайдам стосовно новинок компанії Apple. Однак сьогодні на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, Джон опублікував пост, в якому схвально відгукнувся на складаний Google Pixel. Він підкреслив, що цей телефон перевершив його очікування.

Наразі в нас обмаль перевіреної інформації про цей смартфон. Абсолютно точно можна сказати, що він не буде називатися Pixel Fold. Компанія Google планує використовувати іншу комерційну назву. Висока ймовірність, що складаний смартфон отримає відповідний дисплей, розроблений компанією Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.