1 222 3 хв

Кендалл Дженнер розійшлася з бойфрендом – названа причина

Американська супермодель Кендал Дженнер не так давно з непідробною ніжністю розказувала про свої стосунки з 22-річним баскетболістом Беном Сіммонсом, а тепер близьке до зіркової пари джерело розповідає про раптовий розрив відносин закоханих.

Кендалл Дженнер розійшлася з бойфрендом – названа причина

Пахне чимось підозрілим / Джерело: Getty Images

За словами інсайдера, поки 23-річна модель із захватом коментувала ймовірне весілля з баскетболістом – він розважався з друзями на усіляких вечірках в Атлантик-Сіті (США).

Відео дня

Більш того, в цьому потоці нескінченних веселощів хлопця супроводжувала "сексапільна та довгонога брюнетка", і це була зовсім не Дженнер.

Сіммонса бачили на дні народження його близького друга в готелі Hard Rock Hotel & Casino, де приятелі добре порозважалися. Пізніше веселу компанію бачили у нічному клубі Scores, де до Бена чіплялися оголені дівчата.

Але, за словами інсайдера, він попросив свою охорону відігнати набридливих фанаток. До речі, саме на дні народження люди із оточення спортсмена і дізналися, що Кендалл і Бен розійшлися ще минулого тижня.

У той самий вечір, коли хлопець "пішов у загул", модель опублікувала у своїх Instagram-Story уривки із нової пісні американського репера Tyler, the Creator "I Don’t Love You Anymore" ("Я більше тебе не кохаю"), а також композицію "Puppet", де є слова: "Я хочу зателефонувати тобі та поговорити".

Реклама

Поки що ніхто із пари не коментує ці чутки. Але шанувальникам знаменитостей здається, що причиною розставання могла стати зрада, або банальні ревнощі.

Нагадаємо, що закохані вже "брали паузу у стосунках" у листопаді 2018 року. Тоді Кендалл була помічена в обіймах 19-річного брата супермоделей Белли та Джіджі Хадід – Анвара.

Кендалл Дженнер розійшлася з бойфрендом – названа причина - фото 434723

Кендалл Дженнер і Анвар Хадід / MR.CANON

ШоубізМодельКендалл ДженнерЗіркова параЧуткиПоділитись:

Новини партнерів

Реклама