Root NationНовиниНовини ITApple запатентувала новий роз'єм, який може прийти на заміну Lightning

Apple запатентувала новий роз’єм, який може прийти на заміну Lightning

-

Згідно чуткам, що періодично з’являються, Apple планує відмовитися від роз’єму Lightning в фірмових смартфонах. Деякі джерела припускають, що компанія може перейти на поширений USB-C, проте свіжий патент натякає на те, що каліфорнійський виробник може оснастити фірмові пристрої новим пропрієтарним роз’ємом.

Apple iPhone Concept

Патент, поданий Apple в Управління США по патентах і товарних знаках, описує трьохконтактний магнітний зарядний пристрій, що підключається до відповідного майданчику на смартфоні або планшеті. На відміну від MagSafe, представленого з iPhone 12, новий тип роз’єму призначений для розміщення на торці пристрою. Цілком ймовірно, що в майбутніх пристроях MagSafe буде використовуватися для підключення аксесуарів, а запатентований роз’єм буде призначений виключно для зарядки.

Apple New Port Patent

Варто відзначити, що навіть якщо компанія дійсно почне оснащувати фірмові пристрої новим портом, це точно відбудеться не в цьому році. Не так давно авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо (Mig-Chi Kuo) заявляв, що iPhone 2021 року, як і раніше, оснащуватимуться роз’ємом Lightning.

Читайте також:

Джерелоgizchina
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі