Санкції проти Медведчука: Данілов обіцяє гідну відповідь на будь-які дії Росії

РНБО розглядає різні сценарії реакції Росії на запровадження санкцій проти кума Путіна Віктора Медведчука і забезпечить гідну відповідь на будь-які дії Москви
 

Журналіст стрічки новин

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю "Укрінформу", повідомляє Depo.ua.

Він також зазначив, що загострення ситуації на Донбасі є прямим підтвердженням прямого відношення Росії до війни і того, що проти України воюють війська, які керуються з Москви.

"Я точно знаю, що наше військо готове до спротиву країні-агресору в будь-якій точці. А що стосується їхніх (Росії - ред.) планів щодо протидії нашим активним діям, то подивимося. Ми розробляємо різні сценарії, й на будь-які дії Росії в нас буде гідна відповідь. І не лише президента, РНБО, а всього українського народу", – сказав Данілов.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО прийняла рішення накласти санкції щодо 19 юридичних і 9 фізичних осіб. У переліку фізичних осіб фігурують: Наталя Лавренюк (громадянка України, цивільна дружина Тараса Козака), Оксана Марченко (громадянка України, дружина Віктора Медведчука), Віктор Медведчук (громадянин України).

Санкції запроваджуються на три роки на все майно, яке є у власності згаданих осіб. Підстава: кримінальне провадження СБУ за ч. 5 ст. 258 "Фінансування тероризму".

Серед  іншого, РНБО застосувала санкції проти п'яти літаків, які літали з Києва у Москву, а також компаній, на які вони зареєстровані.

Крім цього, Рада національної безпеки і оборони доручила повернути у власність держави нафтопровід Самара – Західний напрямок.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme