Голова Львівської ОДА Козицький вакцинувався від COVID-19 (ФОТО)

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався залишковою дозою вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield) від COVID-19

Юрій Богун
Шеф-редактор регіональної редакції Depo.Львів
Голова Львівської ОДА Козицький вакцинув…

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався залишковою дозою вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield) від COVID-19. Про це пише Depo.Львів. Вакцина AstraZeneca прибула на Львівщину 25 лютого. Нею вже вакцинували понад 400 медиків області.

"Я вакцинуюсь, щоб показати безпечність цієї вакцини. Крім того, цією дією хочу показати мою особисту державницьку позицію і нівелювати закиди всіх противників. Закликаю відкинути усі політичні лозунги щодо вакцинації і вакцини AstraZeneca і подумати, що заклики таких політиків не допомагають у боротьбі з коронавірусом, а лише посилюють антивакцинаторські настрої, які і без того високі у нашому суспільстві", - наголосив губернатор.

Нагадаємо, Україна закупила препарат AstraZeneca, який розробив Оксфордський університет та британсько-шведська компанія AstraZeneca. Він виготовляється під локальною назвою Covishield на заводі Індійського інституту сироватки в Пуні, який є найбільшим виробником вакцин у світі і постачає свою продукцію в 140 країн.

За словами медиків, вакцина AstraZeneca/Covishield повністю безпечна, має доведену ефективність, схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я і пройшла перевірку Європейським агентством з лікарських засобів. Вона дозволена для використання в Європейському Союзі, Бразилії, Аргентині, Великій Британії, Мексиці та інших країнах. Цю вакцину замовили Британія, Австралія, Канада. Oxford/AstraZeneca (Covishield), яку розробив Оксфордський університет та британсько-шведська компанія AstraZeneca. Заявлена ефективність - 70%.

Не легені: Львівський вчений назвав основну мішень коронавірусу

Що нас вбиває: Статистики назвали головні причини смерті мешканців Львівщини

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme