Відома українська співачка Ірина Федишин досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Там зірка ділиться новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Цього разу Федишин поділилася зі своїми підписниками коротеньким відео на якому "запалила" разом зі своїми синочками. Зірка показала запальні танці зі своїми дітьми під пісню "Василина".

Ірина Федишин з синами , фото з instagram
Ірина Федишин з синами , фото з instagram

"Танці 💃🕺 А вже завтра потанцюємо у Сумах 😉 #ІринаФедишин ПРЕМ’ЄРА «Обійми» ( у шапці профілю )", - так Федишин підписала відео з синами.

На опублікованому відео Федишин разом з синами виглядають дуже радісними та щасливими. Зірка одягла піджак рожевого кольору та сині джинси, доповнила все це білим взуттям та зібраною зачіскою. Синочки Федишин на відео одягнуті однаково - в обох білі світшоти, джинси та взуття червоного кольору.

Ірина Федишин з синами , фото з instagram
Ірина Федишин з синами , фото з instagram

Також зірка оприлюднила список міст у який виступить вже наступного тижня:
12 березня - Одеса
13 березня - Миколаїв
14 березня - Херсон
15 березня - Каховка
18 березня - Трускавець

Нагадаємо, Ірина Федишин прогулялась з Лесею Українкою у її день народження

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин зізналася, про що сумує

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин виставила напоказ пишні принади