Політика

Російські окупанти принесли у Крим тільки проблеми – Муждабаєв

Російські окупанти принесли у Крим тільки проблеми – Муждабаєв

Кримчани, які чекали кращого життя з приходом російських окупантів наразі дуже розчаровані, оскільки замість покращень вони отримали тільки проблеми. 

Про це сказав журналіст, заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв.

“Люди, які чекали на “русскую весну” в Криму зараз дуже здивовані. Мовляв, хотіли жити добре, але виявляється, що Росія може принести в Крим лише проблеми. Вони завезли туди стільки людей, військових, що Крим просто не справляється з таким великим потоком людей. Як військова база цей півострів абсолютно не придатний. Крим – це райське місце, де люди мають бути щасливими. Україна припинила постачати воду в Крим і окупанти отримують те, що заслуговують.”, – сказав журналіст.

Нагадаємо, у ЗМІ опублікували карту вододефіциту в окупованому Криму.

Як повідомлялось, Аянське водосховище, яке використовується для водопостачання окупованого Російською Федерацією Сімферополя, майже повністю пересохло.

Раніше у місті Інкермані під Севастополем з вапнякового кар’єру, який свого часу перетворився на водосховище, зникла вода.

Партизанському водосховищі, розташованому за 10 кілометрів від окупованого Росією Сімферополя, залишилося менше ніж 1/5 частини від звичного обсягу води.

Крім того, в окупованому Росією Криму обміліло найглибше водосховище, людям будуть давати воду погодинно.

Як відомо, на окупованій Росією Ялті запроваджуються обмеження подачі води – три години вранці й три години ввечері.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.