Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушани підтримали петицію щодо встановлення світлофора на перехресті вулиць Грушевського та Пекарської

Переглядів: 705

Петиція Андрія Максимківа щодо організація регульованого проїзду перехрестям на перетині вулиць Грушевського та Пекарської в Калуші, яка була зареєстрована 13 січня, набрала необхідну кількість голосів, щоб її взяли до розгляду.

Станом на 8 березня петицію підписали 152 особи з 150 необхідних.

У петиції калушанин зазначав, що у зв’язку зі збільшенням транспортного потоку, останнім часом стало дедалі проблематичніше та ризикованіше переходити дорогу на перехресті вулиць Грушевського та Пекарська (поблизу магазину «АТБ» та магазину «Імперія Фарб»).

«Наявність на вказаному перехресті дорожніх знаків «Пішохідний перехід», дорожньої розмітки «зебра» та штучної дорожньої нерівності (для зниження швидкості руху транспортних засобів) жодним чином не вирішили даної проблеми в користь простих пішоходів. Водії транспортних засобів дуже часто ігнорують пішоходів майже не збавляючи швидкість руху. Особливу небезпеку являє собою зимовий період, коли гальмівний шлях найбільший», – йшлося в петиції.

Тому автор просив встановити повноцінний світлофор на перехресті вулиць Грушевського та Пекарської або регульований світлофор на вимогу.

Відповідь на петицію мають надати до 18 березня.

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: