Представлена ​​революційна камера Hasselblad в смартфоні OnePlus 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні вдень OnePlus провела прес-конференцію і оголосила про стратегічну співпрацю з компанією Hasselblad, яка допоможе поліпшити можливості камер смартфонів китайського виробника. Також в ході прес-конференції було підтверджено, що першим смартфоном на ринку з камерою Hasselblad стане OnePlus 9. Він підтримує зйомку в RAW з 12-бітної глибиною кольору, а також імітує унікальний механічний звук затвора Hasselblad. 

OnePlus заявила, що за останні три роки вклала понад 150 млн доларів в розробку мобільних технологій обробки зображень. Крім оголошення про співробітництво Hasselblad, OnePlus також анонсувала чотири технології обробки зображень, включаючи надширококутний матричну камеру з кутом огляду 140 °, об’єктив довільної форми, нову систему автофокусу і датчик IMX789.

Надширококутний матрична камера з кутом огляду 140 ° складається з двох ширококутних камер і трикутної призми. Дві камери роблять знімки одночасно, після чого виходить єдиної зображення без спотворень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова система автофокусу за швидкістю порівнюється з людським оком, швидкість скоротили до 1 мс, що в 5-10 разів швидше, ніж у сучасних камер. Камера з такою системою може швидко фокусуватися навіть при трясці.

У відповідь на проблему спотворення надширококутних об’єктивів OnePlus також представила технологію лінз довільної форми. У звичайних асферичних лінз спотворення досягають 10-20%. Нова технологія може знизити спотворення до незначного 1%.

Також був представлений датчик зображення Sony IMX789, який називають найдорожчим датчиком в історії. Він підтримує відеозйомку HDR в 4K при 120 к / с. Велика площа сенсора дозволяє отримати більшу кількість світла і поліпшити якість зображення. Всі подробиці про датчику будуть оголошені додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.