$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +3 Київ

Посли G7 закликали Україну реформувати енергоринок

Посли G7 закликали Україну реформувати енергоринок Посли країн "Великої сімки" 4 березня обговорили необхідність реформ в Україні
Фото: G7AmbReformUA / Twitter
Посли країн "Великої сімки" заявили, що Україні необхідно забезпечити умови для функціонування лібералізованого й конкурентного енергоринку та вдосконалення корпоративного управління.

Посли країн "Групи семи" (G7) на зустрічі з керівництвом НАК "Нафтогаз України" обговорили нагальну потребу реформ заради функціонування лібералізованого й конкурентного енергоринку. Про це 4 березня повідомляють на сторінці групи у Twitter.

"Під час зустрічі з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим посли G7 обговорили нагальну потребу реформ і впровадження практик, які забезпечать умови для функціонування лібералізованого й конкурентного енергоринку та вдосконалення корпоративного управління відповідно до стандартів Організації економічного співробітництва та розвитку", – ідеться в повідомленні.

Посли зазначили, що подальші кроки в цьому напрямі допоможуть Україні залучати інвестиції та виконувати свої міжнародні зобов'язання.

До складу G7 входять США, Італія, Японія, Канада, Франція, Німеччина і Великобританія.