У середу, 31 березня, майже по всій Україні погода очікується теплою і в основному сухою. Лише в західних і північних областях вночі і вранці можливий дощ. Стовпчики термометрів досягнуть у середньому +10 +14 градусів.

За прогнозом синоптика Наталії Діденко, вночі місцями ще буде невеликий мороз, проте вдень погода порадує теплом.

У більшості областей України температура повітря підніметься до +10 +14 градусів. На Заході країни буде ще тепліше – +15 +18 градусів, однак на Сході більш свіжа погода – +6 +9 градусів.

На Полтавщині, в Дніпрі, на Запоріжжі, в Миколаївській області і в Криму прогнозують +8 +12 градусів. Вітер дутиме південно-західний, невеликий або помірний.

У Києві в середу вночі та вранці теж можливий невеликий дощ. Проте вже вдень буде сухо, а стовпчики термометрів досягнуть +16 градусів.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

31 березня вшановується пам'ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. Якщо до цього дня прилетіло багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня починаються ранні грози. Якщо на схилах пагорбів з'являються перші квіти мати-й-мачухи, значить початок квітня буде теплим.

погода на 31 Березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.