Народний депутат “Батьківщини” Костянтин Бондарєв ображав депутата облради, ексмера Василькова Володимира Сабадаша (“За Майбутнє”), Ярослава Москаленка (“За Майбутнє”) і Романа Титикала (“Європейська солідарність”), також пропонував їм “піти, вийти” . Про це “КиевВласть”

Спочатку Бондарєв почав штовхати Володимира Сабадаша і запропонував “вийти”, щоб продовжити розборки. Сабадаш уже зняв піджак, але втрутився депутат Ярослав Москаленко (“За Майбутнє”), який попросив Бондарєва “заспокоїтися і протверезіти”.

“Він (Володимир Сабадаш. – Ред.) приїжджає і намагається вербувати моїх людей, як тварь кагебешна… Ще раз ти кудись приїдеш, я тебе приїду від###жу”, – пообіцяв Бондарєв.

Після втручання колег депутати розійшлися, а Бондарєв пішов у кулуари обласної ради.

Однак був відсутній нардеп недовго. Через кілька хвилин він повернувся в зал і почав нападати на депутата Київоблради Романа Титикала (“Європейська солідарність”).

“Якщо б я тебе хотів від####ити, я б тебе від####ив. А поки я тебе просто ображаю, як юриста. Ви з####или гроші”, – говорив Бондарєв.

Титикало відповів, що не хоче спілкуватися з Бондарєвим, оскільки той говорить неправду. Але Бондарєв продовжив: “Титикало, ти – тварина, як з####ила гроші з Київського обласного бюджету. Ти призначив туди керівника, якого куруєш до сьогодні і з####ив звідти 15 млн гривень. Друже, ми це розкопаємо, і тебе, тварино, посадимо теж у в’язницю”.

На відповідь депутата Титикала “Все у ваших руках” Бондарєв відповів: “Якби все було в моїх руках, я б тебе від####ив зараз. А так мені доводиться говорити тобі, що ти тварина. Корупційна тварина, б## #ь”. Титикало продовжував наполягати, що не згоден.

У результаті Бондарєва вивів депутат Ігор Левітас (ВО “Батьківщина”).