Мер Києва Віталій Кличко поділився радісною звісткою на тлі загострення локдауну - кияни почали менше розлучатися, про що свідчать статистичні дані.

Про це градоначальник столиці заявив під час онлайн-брифінгу.

Віталій Кличко, скріншот із відео
Віталій Кличко, скріншот із відео

Шлюб у столиці за останній тиждень взяли 274 пари, а розлучилася — 51 родина. У порівнянні з минулим роком, за цей період кількість зареєстрованих шлюбів у столиці збільшилася на 18%. Кількість розлучень — зменшилась на 15%. Усього з початку року у Києві побралися 4308 пар. Розлучилися ж — 876.

"Підтримуйте один одного, кохайте, бережіть себе і своїх близьких! Ми все подолаємо — якщо будемо свідомими, єдиними і сильними!", — відзначив Кличко.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві поменшало розлучень, фото: Вечірній Київ

Окрім того мер додав, що за останній тиждень у столиці народилося 575 немовлят: 307 хлопчиків та 268 дівчаток. Серед них — 11 двієнь.

Усього з початку цього року в столиці з’явилися на світ 6478 дітей: 3360 хлопчиків і 3118 дівчаток. Серед них — 116 двієнь та 1 трійня.

Нагадаємо, в Києві починають діяти посилені правила карантину. У громадський транспорт тепер не потрапити без спецпропуску, школи переходять на дистанційне навчання і починає діяти ряд інших заборон.

Як повідомляв Знай, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.